Газта пък какво те бърка? Нали е свалена?
Известие
Collapse
No announcement yet.
Прекъсване на мотора
Collapse
X
-
Преди да я сложа нямах проблеми.
Само спамиме темата
Купих свещи 3 електродни. А дано е от тях, ма надали...
92-ра края имат ли сонди? Фейслифта?ALFA ROMEO 164 2.0 Facelift
ALFA ROMEO 164 SUPER 2.5TD
Audi a6 2011 3.0 TDI Quattro
Mini Cooper 1.6 16V Turbo kit 1++hp
Comment
-
Вероятно да. То се виждат кабелите, ако ги има. Точно под разширителния съд - черна и сива букса с по 2 кабела. И тръгват надолу. Но при първо палене сондата не играе. Между другото свети ли 'дюзата'?Last edited by didod; d.m.y г., 14:46.
Comment
-
Първоначално публикувано от Iltcho Покажи съобщениеНов е. Мерен стария и новия - еднакви показания. Не е това... а ми се искаше да е по-просто.Днес ще сменя и свещите. Ако не е от тях - отиваме на 3-ти дебитомер, ламбда и нов гофриран маркуч. На печелившите - честито!
Ако и тогава не се оправи - БОБО му е цаката... Аз лично повече кола на ГАЗ НЯМА да карам.
А за колите на газ - то е ясно. Имам я баба ти от 3 години и не съм си и помислял таквози нещо да и причиня.Alfa Romeo 164 Super 2.0TS
Comment
-
Първоначално публикувано от didod Покажи съобщениеВероятно да. То се виждат кабелите, ако ги има. Точно под разширителния съд - черна и сива букса с по 2 кабела. И тръгват надолу. Но при първо палене сондата не играе. Между другото свети ли 'дюзата'?
Инак след смяна на свещи, помпа, маркучи, дебиЛомер, датчик за температурата на мотора за инжекциона (тоя, който е на термостата) и други глупости - нещата са съвсем други сега. Топла не прекъсва. Студена тая вечер след 300 км каране не е толко зле вече. С нов бензин и филтър имаше леко хлъцване между 1800 и 2200 оборота, но след това всичко се оправи. Хлъцването беше само на втора.
Надявам се да се опарича скоро и да купя гофрирания маркуч от колегата, който продава суперка на части, че моя е рязан..., да подменя всичките гърнета, че едно здраво няма по тоя танк вследствие на газта и ... абе дано си станве същата като преди 3 години.
ALFA ROMEO 164 2.0 Facelift
Comment
-
Ламера вече е чук! Започва се пазаруването на тампонки, грЪнци и други глезотийки.
Хеви метъл и благодаря за помоща на Краси Рангелов, Венци, Бобо и Григор!ALFA ROMEO 164 2.0 Facelift
Comment
Comment